zaterdag 6 november 2010

Lekker shoppen!

Vandaag ben ik met schoonzus Monique naar Ageeth van scrapcorner geweest om de nieuwe eCraft op te halen. Natuurlijk hebben we nog effe bij haar rond gesnuffeld en nog een aantal leuke dingen mee genomen. De Tote en de daglichtlamp wilde ik al een tijdje aanschaffen, dus bij deze maar meteen gekocht. Eigenlijk zouden we volgende week naar de Kreadoe gaan, maar dat komt er helaas niet van dit jaar, dus konden we ons lekker laten gaan * LOL* Verder nog een snow-pen, tiny tiny alpha's, en een paperpad van Kaiser Kraft. Natuurlijk ook nog effe gezellig een bakkie gedaan en zitten kletsen!
Nadat we bij Ageeth geweest waren zijn we door gereden naar Paper&Pictures in Doorn, want tja, daar waren we nu toch redelijk in de buurt. Blijft een leuke winkel, maar we hebben ons redelijk in kunnen houden. Ze hebben zelf een lijn uitgebracht die ik zelf erg mooi vind (zie foto)
 Deze lijn van Patterned Paper Show&Tell kon ik ook niet laten liggen, vond hem zo leuk, een echte "school" lijn. Wil hem gaan gebruiken voor een mini album van Firyel haar eerste schoolfoto's.
Kortom, een nuttig en gezellig dagje geweest!

13 opmerkingen:

 1. Je hebt jezelf weer lekker verwend en dat mag ook zo af en toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, dat ziet er goed uit allemaal. En eindelijk de e-craft. Nu moet ik nog tijd hebben om bij je te komen kijken. Volgende week zit helemaal bomvol dus wordt later hoor.
  En ik zie dat je me toch na-geaapt heb met de tote, ha, ha, ha, ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig José, go girl !! Mooie spulletjes heb je gescoord en net wat Nicole zegt: jezelf zo af en toe verwennen mag best, dat moet zelfs !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spullen! Ik heb dezelfde tote, werkt super!! Lekker voldaan gevoel nu he? Geniet ervan...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jij hebt lekker geshopt!!! die tote heb ik ook gekocht na het weekend, ook ageeth! groot is ie he!
  en dat papier van pp zelf is inderdaad wel heel erg gaaf zeg!! die onderste moest iik meteen aan je dochter denken, zo lekker vorlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je ontzettend veel en vooral leuke spullen gescoord. Gezellig hoor, zo'n dagje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jeeeeeeeeetje José!!! Wat heb jij een gave spullen gekocht!!!
  Die eCraft!!! Ohhhhhh. Ik hoor in december (als je hier komt) wel van je hoe die bevalt. Ben errrrrrrug benieuwd. Veel plezier met je spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk José als je dan naar huis komt en je lekker terug kunt trekken met al die nieuwe spulletjes he= heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen José en fijn om te horen dat de eCraft werkt. Nu ff wachten tot de software update aan het einde van de week (als het goed gaat).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. José nog ff een opmerking de tijd van je blog klopt niet, ten tijde dat ik dit bericht plaats is het 22:10 en niet 13:10 uur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Effe kijken of de tijd nu wel klopt

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk al die spulletjes, heb je de machine al geprobeerd???

  BeantwoordenVerwijderen