maandag 7 november 2011

Soms...

Moet je veranderen om jezelf te blijven!
Ik heb deze AJ pagina gemaakt naar aanleiding van de challenge van het AJ-forum met de opdracht: gebruik een collage in je werk. Omdat ik dat eigenlijk nog bijna nooit gedaan had, heb ik besloten om me een keer te laten inspireren door Teesha Moore. Haar pagina's zijn altijd zo kleurrijk en er valt zoveel te zien, dus ik ben met mijn laptoppie gaan zitten kijken naar you-tube filmpjes van haar en ben stap-voor-stap aan de slag gegaan. Hieronder het resultaat:

Ik ben begonnen met 2 kleuren acrylverf, daarna een border gemaakt met diverse soorten papier waaronder tijdschriften en ansichtkaarten. Vervolgens de rups en de vlinder gemaakt en details aangebracht met posca markers. Borders nog afgewerkt met distressinkt en de quote met de hand geschreven! Ik heb op het scrapsite weekend van vorige week bij de tweedehandsspullen van een van de meiden een boekje gescoord met uitleg en voorbeelden van heel veel verschillende lettertypes. Daarnaast voorbeeld genomen aan Teesha uiteraard. Ik moet zeggen dat dat voor mij misschien een nog wel grotere uitdaging was, maar ik vind het zelf erg gaaf geworden. Ga ik zeker vaker doen op pagina's!

8 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er mooi uit zeg, en wat een vrolijke kleuren, Super!!
    Groetjes van Bregit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig geworden Jose.
    Ik vind het altijd zoooo moeilijk om te gaan schrijven op een pagina, ik heb al een paar keer gehad dat de letters mislukte..Maar oefening baart kunst. Jouw letters zijn in ieder geval goed gelukt. Ben wel benieuwd naar dat tijdschrift van je...Misschien een keer een koffiedate?? We wonen tenslotte vlak bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Helemaal geweldig Jose...prachtig die stijl van Teesha Moore en idd zo lekker kleurrijk!

    groetjes, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig Josè, zowel kleuren, de zelfgeschreven tekst en de inhoud daarvan !
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. José wat is het mooi geworden! I like the colors.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig José. Echt heel kleurrijk en mooi.

    BeantwoordenVerwijderen