zondag 27 februari 2011

Distress inkt

Afgelopen week heb ik mijn distress inkt aangevuld met 20 nieuwe kleuren!!!! Ik heb meteen ook een opbergsysteem gemaakt hiervoor. Op de site van ranger vond ik een kleurenkaart en een labeldocument, welke ik uit heb geprint. op de kleurenkaart heb ik kleursamples gemaakt zodat ik makkelijk mooie combi's kan zoeken en de labels heb ik uitgeknipt en op de pads geplakt, zodat ik ze zo uit het rekje kan pakken zonder te zoeken. Ben er zelf wel blij mee.

En natuurlijk moest ik er nog even mee experimenteren. Heb nu wel een paar bruine vingers, maar ben gisteravond heerlijk bezig geweest met inkt, water, maskers en stempels. Dit was puur uitproberen, dus heb er verder nog niks mee gedaan. Heerlijk, zo lekker bezig zijn met je nieuwe aankopen.

3 opmerkingen:

 1. oooooh wat een hoop!!! heel mooi systeem zo! ik geloof dat ik de labels eerst nog de kleur van het pad had gegeven, maar erg overzichtelijk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JA, dat dacht ik ook direct, even een kleur op de zijkant. Ook op de kleurenpalet, een afdruk met pure inkt, en een verdunde...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig opbergsysteem. Wat heb je hiervoor gebruikt?
  En ik zou ook eerst de kleur van de pad hebben opgenomen.(sorry)

  BeantwoordenVerwijderen