zaterdag 12 februari 2011

Lente kriebels

Bij mijn vorige mixed media project waren er toch wel een aantal mensen die de doodshoofdjes iets te luguber vonden *OOPS*. Dat inspireerde mij van de week al om mijn volgende project het tegengestelde van dat te laten worden. Vanavond had ik weer effe lekker de tijd, dus spullen weer gepakt en aan de slag gegaan. Ik had vandaag in de stad een aantal platte canvasjes gehaald speciaal voor dit doel. Was mijn vorige project geinspireerd door de herfst, bij deze heb ik mij laten inspireren door het voorjaar. Ik heb gebruik gemaakt van:
Canvas, acrylverf, multi medium glossy gel van Claudine Hellmuth, Glimmermist, embossing sjabloon, Identi pen, krantenpapier en een reclame folder.

In eerste instantie leek het helemaal niks te worden, maar dat is nou het leuke van mixed media, bevalt het niet, kwak je er gewoon nog een laag gesso oid overheen. Hahahaha, dus net zolang doorgegaan tot het ineens weer helemaal naar mijn zin was.

Dus speciaal voor diegenen die de vorige te erg vonden: LENTE KRIEBELS!

En.....valt deze wel in de smaak???? *LOL*

Ik word er zelf in elk geval wel weer blij van!

14 opmerkingen:

 1. Leuk Josè die voorjaarskleurtjes !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, ik vind 'm hartstikke leuk! Kleurtjes zijn helemaal geweldig!
  Idd heel vrolijk en ik hoop nu maar dat je gelijk krijgt en dat de lente gauw begint! Ook leuke dat je er mee doorgaat!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De andere viel ook al in de smaak, maar deze is zeker veel vrolijker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is inderdaad heel wat anders dan je vorige, maar ook deze vind ik heel erg mooi. Lekker vrolijk! En ik krijg er zo'n zin door in de lente.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben er helemaal weg van.... SUPERGAAF !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi werkstuk heb je gemaakt en inderdaad helemaal het lentegevoel. De vorige vond ik erg mooi, maar deze is ook super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja deze vindt ik mooier als die andere. Maar dat ligt niet aan jou kunnen hoor! Ik hou gewoon meer van bloemen.
  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hahaha, gekkie, lekker voor jezelf blijven scrappen en maken! hoewel de doodshoofdjes een beetje engig waren voor me, vond ik je project echt wel heel goed, net als deze trouwens! toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meid wat heb je dat mooi gedaan, petje af hoor!!
  Hij is lekker vrolijk mooie kleurtjes ja echt lente!
  Complimenten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha deze hebben inderdaad een lievere (of hoe zeg je dat) uitstraling. Die bloemen, ikkrijg echt lentekriebels. Wat heb je de techniek MM snel in de vingers gekregen. Super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen