zondag 14 augustus 2011

It's my cup of tea!

Gister hadden we van het scrapsite forum een gezellige high-tea meeting in de theetuin in Eemnes. Wat een mooie lokatie en wat was het weer gezellig. We hebben zowaar de hele middag buiten kunnen zitten. Ter plekke ontving ik mijn tasjes met bestellingen bij o.a. scrapcorner met daarin mijn Crafters Workshop mallen, en een setje sharpies markers. Daarnaast had ik bij een winkel in Almelo nog een witte Posca marker, een setje Neo colors 2 krijtjes en een maga pot gesso besteld. Deze werden door Ans uit Almelo voor me mee genomen, dus dat scheelde ook weer. Natuurlijk moest ik mijn nieuwe aanwinsten meteen even uitproberen, dus giteravond meteen aan de slag gegaan in mijn Art Journal.
De pagina is geinspireerd op de High-tea van gisteren.

De achtergrond eerst in de gesso gezet, daarna met 3 kleuren distressinkt bewerkt. Vervolgen met mijn nieuwe mallen het baksteen patroon aangebracht en het patroon achter de hoedenmaker. De hoedenmaker uitgeprint van internet en bewerkt met neocolors en markers. Theepot getekend en gekleurd met neocolors en distressinkt.Bloemetjes getekend met neocolors, achtergrondbloemetjes gemaakt met een embossingmal, letters gestempeld en kippetjes getekend (er liepen heel grappige kippen rond in die theetuin, dus die konden niet ontbreken op deze pagina) en ook weer met de neocolors ingekleurd. Details aangebracht met markers
Ik vind hem zelf wel weer erg leuk geworden!
8 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm super, die kippies zijn geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hardstikke leuk Josè !
  Je gaat ook als een speer qua productie....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een ontzettend leuke pagina en heerlijk dat zo'n dag je kan inspireren tot een creatieve pagina!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er geweldig uit. Die Neocolors, is dat weer wat nieuws? Nog nooit van gehoord, maar geeft een heel leuk effect zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ben jij creatief zeg!! Ik vind het helemaal geweldig, en dan die kippen, supergaaf getekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave pagina heb je ervan gemaakt. Je hebt er geen gras over laten groeien en bent geisteravond gelijk al aan de slag gegaan! Het is ook een schitterende locatie die inderdaad inspirerend werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super met die kippen en die leuke fleurige kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooooh hij is schattig!! En de achtergrond vind ik ook super mooi met die subtiele streepjes in het relief!

  xx Tessa

  BeantwoordenVerwijderen